joi, 12 ianuarie 2012

Tour de Tur VI.

As vrea sa incep cu poate cel mai important eveniment cicilst organizat in regiunea noastra, care in 2011 a avut un numar mult mai mare de participanti decat in anii precedenti.

Probabil multi dinte voi stiti despre ce este vorba, sau chiar ati participat la concursul de oriantare ciclista Tour de Tur VI.

Concursul a fost organizat pe data de 28 mai, pe un traseu diferit de anii precedenti. Juniorii intre 14-18 ani, si cei veterani peste 40 de ani, au avut de parcurs un traseu de 45 de kilometrii, iar cei din categoria seniori de 65 de kilometrii.
Toti participantii au avut parte de o vreme foarte frumoasa, si de multe lucruri interesante in zona de start-sosire, de exemplu o expozitie oferita de organizatori, si fiecare concurent a avut parte de un gulas dupa ce au ajuns la sosire.
Pentru cei care n-au concurat a fost organizat o excursie in rezervatia raului Tur.

In fiecare categorie primele 3 locuri au fost premiate de catre organizatori.

La juniori femei castigatorea a fost Sipos Timea, cine a reusit sa parcurga traseul in 3 ore si 24 de minute, fiind si singura concurenta pe podium in aceasta categorie.

In categoria femei-seniori castigatoarea a fost Maris Irina, cu un timp de 3 ore si 26 de minute, urmat dupa un minut de Egri Andrea si Tarcia Orsolya, locul doi si locul trei.

Categoria femei-veterani a fost castigat de Csáthy Eniko dupa 3 ore si 35 de minute de pedalat.

A fost acordat si un premiu special concurentei Tamas Linda, cea care a parcurs 65 de kilometrii in loc de 45.

La juniori barbati cel mai rapid concurent a fost Asztalos Lorand, cel care a reusit sa parcurga cei 45 de kilometrii in 2 ore si 36 de minute, in fata concurentului de pe locul doi, si anume Szekely Albert. Podiumul a fost completat de Ignat Sebastian cine a ajuns dupa 3 ore si 35 de minute la sosire.

La categoria barbati-seniori, castigatorul a fost Waldemar Vaum, cine a reusit sa parcurga cei 65 de kilometrii in 3 ore si 39 de minute, in fata lui Csonka Ferenc, cel care a ajuns pe locul doi cu un timp de 4 ore si 12 minute. Locul trei a fost luat de Hajdu Zsolt, cel care a ajuns doar cu cateva secunde inainte de cel aflat pe locul patru si anume de Pop Ioan Cristian.

In categoria barbati-veterani, dupa protestarea unui concurent au fost desemnati de catre organizatori doi invingatori si anume Drotar Viktor si Sipos Tibor,locul doi fiind Anderco Gabor.

Dupa parerea mai multori concurenti concursul a fost foarte bine organizat, iar noi prin aceasta cale vrem sa felicitam organizatorii concursului si excursiei, care au facut o treaba foarte buna, si bineinteles toti participantii la acest eveniment.

Sa nu uitam nici de cei care nu au terminat pe podium sau au participat la excursie, deoarece fiecare concurent merita sa fie aplaudat, toti care au reusit sa termine concursul sunt castigatori!!!

Mai multe informatii legate de concurs,premiatii, trasee,si galerii foto gasiti pe site-ul oficial al concursul. http://tourdetur.tur-info.ro/





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu